Woningbouw

Duurzame oplossingen voor renovatie, nieuwbouw of recreatieprojecten

Invulling geven aan het opwaarderen van uw woningbestand, streven naar een zo laag mogelijke Energie-Index en EPC bij nieuwbouw of een op maat oplossing voor het verwarmen van recreatiewoningen? Graag denken we met u mee.

Wij willen graag als kennis- en adviespartner ondersteunen en  invulling geven aan de eisen en wensen binnen een project.

Waarbij de uiteindelijke keuze bepaald zal worden op hoe het wooncomfort van de gebruiker vergroot kan worden en hoe de reductie van de CO uistoot gerealiseerd wordt.

Of het nu gaat om renovatie, nieuwsbouw of utiliteit, er zijn meerdere wegen die leiden naar CO2 neutraal.

Persoonlijk advies aanvragen

ATAG denkt graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor uw project. Op onze website en in onze documentatie vindt u veel informatie over onze verwarmingsoplossingen. Soms heeft u echter behoefte aan een advies op maat of een bezoek van één van onze adviseurs. 

Om u te ondersteunen bij de realisatie van uw project staan onze adviseurs graag voor u klaar.
 

Advies aanvragen

Project: Renovatie van sociale woningbouw naar toekomstbestendige passiefwoningen in Den Ham

Grootschalige vervangen van conventionele HR-ketels door ATAG ALEC. Het hybride systeem, dat zonne-energie benut en opslaat voor verwarming en warm tapwater. In de praktijk: verlaging Energie Index, stijging van warmwatercomfort en besparing op energieverbruik. Het resultaat: energiezuinige, gezonde en comfortabele woningen met gegarandeerde productprestaties.

Bekijk onderstaande video of neem contact op en onze adviseurs vertellen je graag meer.

BIM bibliotheek

Onze producten zijn zichtbaar in een BIM bibliotheek zodat direct inzichtelijk is welk effect de toepassing ervan heeft op de energiebesparing van een woning. 

BIM voor ATAG Productselectie