ATAG en de zakelijke markt

Duurzame oplossingen voor bestaande bouw, nieuwbouw en utiliteitsbouw

Wij begrijpen dat zowel in de bestaande bouw, nieuwbouw als utiliteitsbouw specifieke oplossingen noodzakelijk zijn. Samen met u als woningbouwcorporatie, architect, bouwer of bouwtoeleverancier geven we een klantgerichte invulling aan het begrip ‘duurzaamheid’. Denk hierbij aan de combinatie van het verlagen van de energiekosten, het verminderen van de CO2 emissie en het verhogen van het wooncomfort.

ATAG biedt ondersteuning bij het invullen van duurzame oplossingen in de bouw. Samenwerking tussen alle schakels in de bouwkolom is hierbij erg belangrijk. Op deze website vindt u alle benodigde informatie over onze duurzame verwarmingsproducten en hun toepassingen. Ook kunt u hier terecht voor ondersteuning qua subsidies, documentatie en handige tools voor het opvragen van offertes en het berekenen van energiebesparing. Neem voor meer informatie contact op, onze adviseurs staan voor u klaar!

Ondersteuning

Wij ondersteunen u graag met een aanbod van gedetailleerde informatie, documentatie en handige tools.

Komt u er niet uit? Of aanvullende informatie nodig? Wij staan voor u klaar.

Toepassingen in woningbouw

Duurzame verwarmingsoplossingen voor renovatie, nieuwbouw of recreatieprojecten. ATAG denkt graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor uw project.

Meer informatie

Toepassingen in utiliteitsbouw

Vloerstaande en wandhangende groot vermogen verwarmingsoplossingen voor utiliteitsbouw. ATAG denkt graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor uw project.

Meer informatie