Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp gebruikt de warmte uit de lucht en kan verwarmen, koelen en warm water leveren. Een hybride warmtepomp is zeer geschikt als duurzame toevoeging op de (bestaande of nieuwe) CV-ketel, maar is ook geschikt bij nieuwbouw. Een hybride warmtepomp kan op nagenoeg ieder (bestaand) systeem (mét of zonder vloerverwarming) aangesloten worden en is relatief eenvoudig te installeren.

Bekijk hybride warmtepompen

All-electric warmtepomp

Een all-electric warmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht en kan verwarmen, warm water leveren en (optioneel) koelen. Een volledig elektrische warmtepomp werkt zeer efficiënt met lage temperaturen. Er is géén aardgasaansluiting meer nodig. Een all-electric warmtepomp is zeer geschikt voor nieuwbouw, maar ook bij grondige renovatie. 

Bekijk all-electric warmtepompen
Welke warmtebron past bij jouw situatie?

Doe de check.

Start de comfortkiezer

Warmtepompen

Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht en verwarmt deze tot de gevraagde temperatuur. Hierbij is geen aardgas nodig en is het zo een duurzaam alternatief voor het verwarmen van je woning en leveren van warm water. De warmtepomp gebruikt stroom. Hierdoor daalt je CO²-uitstoot voor verwarming tussen de 40 à 60%. Belangrijke redenen om voor een warmtepomp te kiezen:

  • Zorgt voor verlaging van gasgebruik
  • Vermindert CO² uitstoot
  • Lagere energierekening
Naast de all-electric warmtepompen, bestaan er hybride warmtepompen, die samenwerken met een bestaande CV-ketel. Wanneer het buiten te koud is om de warmte te leveren of er extra warm water nodig is, springt de CV-ketel bij. Ontdek het warmtepompen assortiment.

Jouw comfort zone begint bij persoonlijk advies en
een offerte op maat!

Vraag jouw offerte aan