ATAG voor installateurs

Ontzorgen en ondersteunen van SelectDealers

Als ATAG SelectDealer speel je een belangrijke rol in de comfort zone van jouw klanten. Jij weet exact weet hoe onze verwarmingsproducten de beste bijdrage leveren aan hun comfort zone en bent dé schakel tussen ATAG en de consument. Voor jouw klant ben jij de comfort expert op wie hij altijd kan rekenen.

We snappen dat dit niet altijd makkelijk is. De markt verandert, de consument is kritischer en heeft vaak ook al uitgebreide kennis van verwarmingszaken. Als installateur moet je nog meer weten over het verkopen, installeren en onderhouden van verwarmingsproducten.

Dit vraagt om een andere klantbenadering. ATAG helpt je hierbij, omdat we je zoveel mogelijk willen ontzorgen. Op onze website en in ons portal vind je alle benodigde informatie voor verkoop, installatie en onderhoud van onze verwarmingsproducten. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op, we staan voor je klaar!

ATAG ontzorgt SelectDealers

Hulp bij verkoop

Hulp bij verkoop

Beter adviseren & verkopen dankzij:

  • Offertes op maat
  • ATAG website met CV-wijzer
  • Info op atagverwarming.be
  • Informatiebrochures
Hulp bij installatie

Hulp bij installatie

Makkelijker plaatsen & installeren dankzij:

  • Installatiehandleidingen & -video's
  • Hulp bij opstart
Hulp bij onderhoud

Hulp bij onderhoud

Efficiënter onderhoud uitvoeren dankzij:

  • Korte lijnen met de servicedesk
  • Inspectie & keuring
  • Kwaliteitsverklaringen & -certificaten
  • Inschakelen ATAG technieker

Inox warmtewisselaar

Storingsarm en blijvend zuinig. Jaar na jaar betrouwbaar dankzij het 'warme hart' van ATAG CV-ketels.

De warmtewisselaar, ook wel bekend als het warme hart van een CV-ketel, is het meest belangrijke, maar tevens het meest kwetsbare onderdeel van een CV-ketel. Daarom heeft ATAG een wisselaar van inox ontwikkeld. Dit materiaal is ongevoelig voor roest en slijtage en zorgt voor maximale warmteoverdracht. Dat scheelt niet alleen in onderhoud voor jou als installateur, maar ook in gebruikskosten voor je klant. Na 15 jaar is een ATAG CV-ketel nog net zo zuinig als bij aankoop. 

Bekijk hieronder 'hoe het warme hart' van ATAG werkt.

De 8 van ATAG

Hou je van comfort, dan kies je ook als installateur voor ATAG. Dit wordt ingevuld door de 8 van ATAG. Ook dan willen we je graag helpen.

Zuinig

Dankzij het hoge rendement gaat het energieverbruik van je klant omlaag. Zo besparen ze op energiekosten - jarenlang!

Milieuvriendelijk

Een schone verbranding en een zeer lage uitstoot zorgen voor een lage milieubelasting.

Betrouwbaar

Wij denken niet alleen in technieken. Zo wordt je ook uitgedaagd om je innovatief te blijven ontwikkelen. En niet geremd wordt door alleen technische zaken.

Kwaliteit

Verschillende ATAG producten zijn als testwinnaar uit diverse Europese consumententesten naar voren gekomen. Sinds 1999 speelt ATAG hierin een belangrijke rol.

Comfortabel

Dankzij de kennis van ATAG medewerkers in binnen en buitendienst wordt onze kennis zoveel mogelijk met je gedeeld. Alleen dan komt je tot een comfortabel positie voor jouw als installateur

Aanpassen

Jouw markt beweegt. Daarom zullen wij er altijd alles aan doen om je te helpen om bij deze markt aan te sluiten. Ook dat is jouw comfortzone als installateur.

Onderhoudsvriendelijk

Dankzij het realiseren van optimale ruimte binnen de mantel ontstaat er een comfortabel onderhoudsvriendelijke werkomgeving.

Veilig

Alle ATAG verwarmingsproducten worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidswetgeving.