Waarom kiezen voor ATAG?

Kiezen voor ATAG is een bewuste keuze. Kiezen voor o.a. techniek & innovatie, service én het dealerschap. Het ATAG SelectDealernetwerk staat als een huis. Lees hieronder wat het inhoudt en hoe alle afdelingen van de ATAG organisatie jou willen helpen je werk goed te kunnen doen en je klant tevreden te houden.

Ruim 260 installatiebedrijven kiezen voor ATAG

De ATAG SelectDealers, ruim 260 speciaal getrainde installatiebedrijven spelen een belangrijke rol in de ATAG comfort zone. Zij weten exact hoe de ATAG verwarmingsproducten de beste bijdrage leveren aan de comfort zone van hun klanten.

Ook ATAG SelectDealer worden?

ATAG is altijd op zoek naar installatiebedrijven die zich bij ons aan willen sluiten. Wil jij ook profiteren van de vele voordelen zoals uitgebreide ondersteuning, trainingen en werken met kwalitatieve en innovatieve verwarmingsproducten? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op als je meer wilt weten over jouw mogelijkheden!

Informatie aanvragen

ATAG ProZone

De ATAG ProZone is de ATAG Zone voor jou als SelectDealer. Met ProZone kun je eenvoudig op afstand onderhoud plannen en inzage hebben in de werking van de - door jou - geïnstalleerde ATAG Zones. De werkwijze is vrij simpel en wordt - waar nodig - door ATAG begeleid.

Wat kun je met ATAG ProZone?

  • Toegang krijgen tot een technisch diep niveau in de CV-ketel of warmtepomp van je klant, mits de klant hier toestemming voor heeft gegeven;
  • Het energieverbruik monitoren over meerdere dagen, weken en maanden;
  • Beschikken over een digitale ‘database’ met alle gegevens van de geïnstalleerde toestellen in de ATAG Zone;
  • Toegang tot de installatie van je klant met toestemming voor 48 uur via de app en een eigen omgeving.

De 8 van ATAG

Wie van comfort houdt, kiest voor ATAG techniek. Dit wordt ingevuld door de 8 van ATAG. Hierdoor zit je klant er altijd warmpjes bij!

Zuinig

Dankzij het hoge rendement gaat het energieverbruik omlaag. Zo bespaart je klant jarenlang op energiekosten!

Milieuvriendelijk

ATAG verwarmingsproducten hebben een schone verbranding en een zeer lage emissie en kennen daardoor een lage milieubelasting.

Betrouwbaar

Bij ATAG ontvangt de klant tot 15 jaar garantie op het hart van de CV-ketel, de inox warmtewisselaar. Standaard 5 jaar garantie op een ATAG CV-ketel, wanneer geïnstalleerd door de ATAG SelectDealer.

Kwaliteit

Verschillende ATAG producten zijn als testwinnaar uit diverse Europese consumententesten naar voren gekomen. Sinds 1999 speelt ATAG hierin een belangrijke rol.

Comfort

Dankzij een snelle opwarming en warmwaterlevering bieden ATAG verwarmingsproducten optimaal comfort.

Intelligent

De CV-ketel past zich aan aan de gevraagde warmtebehoefte, zodat hij nooit harder werkt dan nodig.

Onderhoudsvriendelijk

Dankzij de inox warmtewisselaar hebben onze CV-ketels weinig onderhoud nodig.

Veilig

Alle ATAG verwarmingsproducten worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidswetgeving.

 “Als ATAG SelectDealer heb je een belangrijk werkterrein. Het huis van je klanten. Hun persoonlijke comfort zone. Of je ze nu helpt bij het kiezen van een CV-ketel, deze installeert of onderhoudt, samen gaan we voor het beste resultaat. Zodat jouw klanten jouw ambassadeurs worden.”


Uitgebreide ondersteuning bij advies, installatie en onderhoud

Service en onderhoud is wat je dagelijks doet. Maar voor klanten beteken je zo veel meer. Als installateur zorg je voor een aangenaam klimaat bij de mensen thuis.

Of het nu gaat om advies, installatie of onderhoud, als ATAG SelectDealer kun je rekenen op uitgebreide ondersteuning van ATAG. Zodat je beter kunt adviseren en verkopen, makkelijker kunt installeren en efficiënter onderhoud kunt plegen.

ATAG Comfort Garantie

Ook heb je de exclusieve mogelijkheid als ATAG SelectDealer 5 jaar garantie te geven op een nieuwe ATAG CV-ketel. Op deze manier proberen we je werk als installateur makkelijker te maken. Omdat je van ons als fabrikant van de beste verwarmingsproducten ook de beste service mag verwachten.

Meer informatie