Utiliteitsbouw

Vloerstaande en wandhangende groot vermogen verwarmingsoplossingen voor utiliteitsbouw

De verwarming / verduurzaming van utiliteitsgebouwen vraagt om specifieke kennis en benadering. Ook hiervan geldt dat er niet slechts een oplossing bestaat, maar dat er meerdere wegen zijn die leiden naar de centrale doelstelling: COneutraal in 2050. We denken graag met u mee.

Persoonlijk advies aanvragen

ATAG denkt graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor uw project. Op onze website en in onze documentatie vindt u veel informatie over onze verwarmingsoplossingen. Soms heeft u echter behoefte aan een advies op maat of een bezoek van één van onze adviseurs. 

Om u te ondersteunen bij de realisatie van uw project staan onze adviseurs graag voor u klaar.
 

Advies aanvragen

Laagste Total Cost of Ownership

Het gebruik van duurzame materialen en toepassing van de inoxOSS warmtewisselaar zorgen voor een minimale onderhoudsfrequentie en een maximale levensduur van de CV-ketel. Dit maakt, in combinatie met de investering de ATAG XL in cascade tot de verwarmingsinstallatie met de laagste Total Cost of Ownership (TCO).

Laag energieverbruik

Dankzij het hoge rendement van 110,3%* is er minder energie nodig om dezelfde hoeveelheid warmte op te wekken. Hierdoor kunt u met een ATAG XL flink besparen op uw energiekosten.

Hoog vermogen in inox

De ATAG XL is een wandhangende hoog vermogen CV-ketel die zijn toepassing vindt in nieuwbouw en renovatie waar grote vermogens worden gevraagd van 70kW tot 1,1 MW.

Stel eenvoudig de passende configuratie samen

Gebruik de XL-configurator om tot de juiste samenstelling te komen voor uw specifieke project.

XL configurator

Rendement van 110,3%!

Dezelfde technologie die ten grondslag ligt aan de zuinige ATAG CV-ketels, is ook toegepast in de ATAG XL. De gepatenteerde inox warmtewisselaars zorgen jaar in jaar uit voor het hoge rendement van 110,3%*. Dit maakt de ATAG XL tot de zuinigste in de markt.