Onderhoud aan mijn CV-ketel

In het installatievoorschrift van jouw type CV-ketel staat vermeld hoe vaak er inspectie en/of onderhoud nodig is.

Zoek het installatievoorschrift van jouw type CV-ketel op via Producten en klik vervolgens aan welk type toestel je hebt. Op de productpagina van het toestel zelf vind je onder 'Downloads' het betreffende installatievoorschrift.

ATAG adviseert gemiddeld 1x per jaar een inspectie en 1x per 2 jaar onderhoud.