Uw aanspreekpunt voor onderhoud en/of storing

Welke rol spelen je installateur en ATAG in het geval van onderhoud aan en/of storing van je CV-toestel?

De rol van de installateur
Bij de aanschaf van je CV-toestel heb je mogelijk gekozen voor een onderhoudscontract. Neem voor het laten uitvoeren van onderhoud altijd contact op met je installateur.
In het geval van een storing kan je eigen installateur in de meeste gevallen het probleem verhelpen, omdat hij de installatie heeft geïnstalleerd en exact op de hoogte is van de ATAG verwarmingssystemen. Daarom is hij de aangewezen persoon om contact mee op te nemen.

De rol van ATAG
Wij als fabrikant spelen alleen een rol wanneer de installateur het probleem niet kan oplossen. De installateur neemt dan contact op met ons en wij zorgen ervoor dat we de storing verhelpen. Daarom nemen wij als fabrikant geen rechtstreekse storingsmeldingen van consumenten aan. Niet omdat we de ‘storing willen afschuiven’, maar alleen omdat de installateur de situatie ter plaatse heeft beoordeeld en de installatie vaak al kent. 

Wil je contact opnemen met een ATAG SelectDealer bij jou in de buurt of zoek je een nieuwe installateur? Vind jouw warmtespecialist via de dealerzoeker.

Dealerzoeker