Hoe koppel ik mijn ATAG One Zone met het internet?

Bij de installatie van ATAG One Zone dient u eenmalig verbinding te maken met de ATAG Zone app via uw tablet of smartphone. De ATAG Zone app is gratis te downloaden via de App Store (iOS 9 en hoger) en Google play Store (Android 4.4 en hoger).

Open de ATAG Zone app en registreer uw account door de gevraagde gegevens in te vullen. Open uw mailbox en klik op de link in de welkommail om uw gebruikersaccount te activeren. Volg stap voor stap de aanwijzingen voor de basisinstellingen die steeds op het scherm verschijnen, totdat u de vraag krijgt om het wifi-netwerk te configureren. Indien het wifi-netwerk niet bij de eerste inschakeling werd geconfigureerd, gaat u naar het menu “Connectiviteit” en vervolgens naar “Wifi-netwerk AAN/UIT”; daar selecteert u “AAN”. Het connectiviteitsmenu geeft een nieuw menupunt “Netwerkconfiguratie” weer; selecteer het en volg opnieuw stap voor stap de instructies.