Wat als de ATAG Zone app geen verbinding maakt met mijn ATAG One Zone?

Controleer of u de juiste app gebruikt (ATAG Zone, niet ATAG One). Als dit zo is controleert u of de ATAG One Zone gekoppeld is aan het internet (hebben andere apparaten in je Wi-Fi netwerk wel toegang tot internet?). Als u internet connectiviteit heeft bekijkt u of de ATAG One Zone gekoppeld is aan uw account (is besturing eerder wel mogelijk geweest, maar op dit moment niet?). Heeft uw smartphone of tablet een stabiele internetverbinding?

Heeft u bovenstaande allemaal gecontroleerd maar nog steeds geen verbinding? Ga dan naar het menu “Connectiviteit” op de ATAG One Zone en vervolgens naar “Wifi-netwerk AAN/UIT”; daar selecteert u “AAN”. Het connectiviteitsmenu geeft een nieuw menupunt “Netwerkconfiguratie” weer; selecteer het en volg opnieuw stap voor stap de instructies.