Collectorvulservice

Wat is het?
Na installatie van een zonlichtsysteem dient de collector gevuld te worden. Dit kan een tijdrovende en lastige klus zijn, omdat niet altijd het juiste gereedschap voorhanden is.

ATAG Verwarming kan de installateur hierbij ondersteunen en het vullen overnemen. De collectorvulservice is een aanvullende dienst waar ATAG SelectDealers gebruik van kunnen maken bij de verkoop van een ATAG Zonneboilersysteem.

Wie voert het uit?
ATAG Verwarming België BVBA
T.a.v. Technische Servicedesk
Leo Baekelandstraat 3
2950 - Kapellen
T 03 641 64 40
E serviceaanvraag@atagverwarming.com

Aanvraagformulier collectorvulservice

Hoe werkt het?
De aanvraag moet minimaal 5 werkdagen vóór datum van oplevering van het zonlichtsysteem ingevuld geretourneerd worden aan ATAG Verwarming. Klik op de button hieronder voor het "Aanvraagformulier collectorvulservice" en stuur deze retour naar ATAG Verwarming Nederland BV per post (zie bovenstaand adres) of via een foto/scan naar serviceaanvraag@atagverwarming.com

Wat zijn de kosten van de Collectorservice?
De kosten voor het vullen van een collector bedragen per 1/1/2018 € 139,- netto excl. BTW.

Welke werkzaamheden zijn inbegrepen?

  • Controleren van het systeem;
  • Vullen van het systeem
Aanvullende voorwaarden
  • Bij opdracht gaat de opdrachtgevende partij (lees: W/E installateur) akkoord met de algemene voorwaarden van ATAG Verwarming Nederland BV;
  • Het afvalmateriaal wordt NIET meegenomen na afronding van de werkzaamheden;
  • Het systeem moet gereed zijn voor het vullen van de installatie;
  • Bij opdracht verplicht de opdrachtgevende partij zich een schriftelijke opdrachtbevestiging te sturen naar ATAG Verwarming Nederland BV.