Meerdere wegen leiden naar CO₂ neutraal. 

Op onze website zal de komende maanden steeds meer informatie beschikbaar zijn over warmtepompen, hoe deze te installeren, waar je op moet letten en welk advies te geven aan je klant welk verwarmingssysteem geschikt is voor hun woning. Hierbij geldt dat er niet slechts 1 oplossing mogelijk is, maar dat er meerdere wegen zijn die leiden naar CO2 neutraal. 

 

Warmtepomp ready >>

ATAG CV-ketels zijn ‘warmtepomp-ready’

De CV-ketel wordt een belangrijk onderdeel van de nieuwe hybride verwarmingssystemen, waarin een warmtepomp het grootste deel van de verwarming voor haar rekening zal nemen. De CV-ketel ondersteunt slechts in die gevallen, wanneer er een verhoogde warm water behoefte is, dan wel extra warmte noodzakelijk is bij strenge vorstperioden.
 
Op deze manier is er minder aardgas noodzakelijk en wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de klimaatdoelstelling om in 2050 CO2 neutraal te zijn. ATAG CV-ketels zijn geschikt om in combinatie met een zgn. hybride warmtepomp je woning te verwarmen. Er leven veel vragen en er bestaan veel onduidelijkheden rondom de CV-ketel en de toepassing hiervan op korte termijn. Daarom hebben een aantal zaken op een rij gezet. Lees verder>>

Wat nu?

Om dit te ervaren zet eens de aanvoertemperatuur van de cv-ketel op 35-50°C en stel na een bepaalde tijd – incl. een koude periode – de vraag aan je klant of hij dezelfde warmte en het bijbehorende comfort ervaart dan voorheen het geval was.

 

Je eigen bedrijfsfoto op de ATAG SelectDealer pagina?

Op de nieuwe ATAG website is een belangrijke plaats ingeruimd voor de ATAG SelectDealer. Op de zgn. homepage staat prominent de ‘ATAG SelectDealer’-zoeker, waarbij het eenvoudig is voor de consument om de SelectDealer in zijn woongebied te zoeken.

Om je eigen mini-dealer pagina persoonlijker te maken, kunnen we een foto plaatsen van je bedrijf, van jezelf of iets anders dat bij jouw bedrijf hoort. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een afbeelding te sturen naar e.vansande@atagverwarming.com. Dan zorgen wij dat deze geplaatst wordt. Hoe het eruit kan zien? Klik hier>>

Productnieuws – NIEUW Zonnecollector in PV-formaat

Vanaf 1 april 2017 is het assortiment 1.6m2 zonnecollectoren gewijzigd. De belangrijkste verschillen hebben te maken met afmetingen en installatiegemak. Het formaat en ook de kleur is nu gelijk aan de meest voorkomende PV-panelen. Ook is er geen condensvorming meer mogelijk, worden de nieuwe collectoren gemonteerd op hetzelfde frame als de PV-panelen en de montage kan in alle posities gebeuren.

Gereedschap is overbodig omdat de aansluitslangen flexibel zijn. Installatiegemak en tijdbesparing, naast een fraai zonnedak, zorgen ervoor dat de nieuwe collectoren een welkome aanvulling zijn in het ATAG duurzame productassortiment.
 
Het nieuwe assortiment vervangt volledig het bestaande assortiment. Ook zijn er nieuwe sets beschikbaar. De afdeling SalesDesk is op de hoogte van alle wijzigingen en aanvullende informatie is bij hen verkrijgbaar.