Ga voor een nog zuinigere woning met ATAG!

Combineer de zuinigste CV-ketel met de efficiëntste hybride warmtepomp en ga voor een duurzame comfort zone.

Dankzij de inox warmtewisselaar met 89 buizen en onze Economizer, zijn CV-ketels van ATAG de zuinigste op de markt. Jaar na jaar blijven onze ketels even betrouwbaar. Dit scheelt niet alleen in onderhoud, maar ook in gebruikskosten. Zelfs na 15 jaar is een ATAG CV-ketel nog even zuinig als bij de installatie.

De hybride warmtepomp van ATAG werkt samen met je (bestaande of nieuwe) CV-ketel en is dé manier om het gasverbruik van jouw woning te verminderen. De hybride warmtepomp gebruikt de warmte uit de lucht en kan verwarmen, koelen en warm water leveren mét en zonder gas. De warmtepomp verwarmt op een CO2-neutrale manier jouw huis en de CV-ketel springt bij als er extra capaciteit nodig is, bijvoorbeeld als er sprake is van een (te) lage buitentemperatuur.

Ecologie en duurzaamheid in de toekomst

Samen gaan we voor de zuinigste revolutie! ATAG CV-ketels zijn warmtepomp ’ready’ en dus klaar voor een ecologische en duurzame toekomst. Om jouw verbruik te optimaliseren, kan je een hybride warmtepomp aansluiten op de meeste ATAG CV-ketels. De warmtepomp gebruikt de buitenlucht om jouw comfort zone op te warmen. Is het buiten te kou en verbruikt je warmtepomp meer energie dan verwarmen met een CV-ketel? Dan schakelt de verwaringsinstallatie automatisch over. Zo verwarm je telkens met het zuinigste toestel. Dat is pas een slimme installatie!

Ontdek de zuinigste oplossing voor jou

De enigste allerzuinigste verwarmingsketel
produceren, hoe doet ATAG dat?

Dankzij onze inox warmtewisselaar

ATAG maakt het meest kwetsbare onderdeel van een CV-ketel zo goed als onverwoestbaar en zorgt tegelijk voor een maximaal warmterendement – levenslang.

De warmtewisselaar is het belangrijkste maar tegelijk ook meest kwetsbare onderdeel van je verwarmingsketel. Daarom kiezen we voor inox. Inox is niet enkel ongevoelig voor roest maar houdt ook slijtage veel langer op afstand. Het zorgt bovendien voor maximale warmteoverdracht.

Dat scheelt je dus heel wat in onderhoud maar ook in verbruik. Dankzij onze innovatieve warmtewisselaar is je ATAG verwarmingsketel na 15 jaar nog net zo zuinig als toen je hem kocht. En da’s gegarandeerd!

Lees er alles over

Dankzij 89 buizen

Het zelf ontwikkelde systeem van wel 89 buizen in de warmtewisselaar – het warme hart van de ketel – zorgt voor de snelst mogelijke overdracht van de warmte aan het water.

Warmtewisselaar, het woord zegt het: hier gaat de warmte van de gasvlam/rookgassen over op het water. Om die warmteoverdracht zo snel mogelijk te laten verlopen, bedachten we een uniek systeem waarin het water gespreid wordt over wel 89 buizen. Hierdoor wordt het in kleinere hoeveelheden blootgesteld aan een veel groter opname-oppervlak.

Resultaat: het water warmt in zijn totaliteit VEEL sneller op dan met een ‘klassiek’ systeem, én met minder gas. En dat voel je al heel gauw in je portefeuille!

LEES ER ALLES OVER

Dankzij onze Economizer

De ATAG Economizer vangt de warmte op tijdens productie van warm water, die bij een doordeweekse CV-ketel gewoon langs de schoorsteen verdwijnt. Met deze opgevangen warmte realiseer je een extra besparing.

Eenmaal voorbij de warmtewisselaar verdwijnt bij een ‘gewone’ CV-ketel de restwarmte gewoon langs de schoorsteen naar buiten. Als je eventjes je hand bij zo’n uitlaatpijp houdt, dan begrijp je meteen waarom wij onze Economizer ontwikkelden.

Die Economizer is in feite een tweede, kleinere, warmtewisselaar waarmee we die restwarmte óók nog eens benutten om water te verwarmen, in plaats van deze gewoon naar buiten te blazen. Zo bespaar je tot wel €350 per jaar, zomaar eventjes €4 200 over de 15 jaar theoretische levensduur van je ATAG verwarmingsketel.

LEES ER ALLES OVER

Doe de test

    Is mijn verwarmingsketel zuinig (genoeg)?

Is water op het gelijksvloer binnen de 30 seconden warm?

       

Kun je je hand op de uitlaatpijp van je werkende ketel houden?

       

Heeft je CV-ketel een stille werking wanneer hij aan het branden is?

       
Doe de test

De ATAG Familie

ATAG heeft heel wat te bieden. Elk type ketel heeft zijn specifieke eigenschappen: onze combi-ketel, onze ketel met aparte boiler en onze solo-ketel. Kom je graag te weten welke jouw perfecte match is? In onze uitgebreide brochure staat het haarfijn uitgelegd. Warm aanbevolen!

DOWNLOAD HIER ONZE BROCHURE

Jouw ATAG SelectDealer

Je ATAG verwarmingsketel legt jou in de watten, dus doe jij voor hem hetzelfde, toch? De ATAG SelectDealer is jouw persoonlijke verwarmingsadviseur: hij kent de hoogtechnologische apparatuur van jouw ketel als geen ander. Hij installeert hem zoals het hoort, weet hoe hem te onderhouden en laat hem ook optimaal presteren. Met je SelectDealer sta je er nooit alleen voor en ben je altijd zeker van een efficiënte, snelle en vlekkeloze service.

VIND JOUW SELECT DEALER

Vraag nu een offerte

Is je huidige CV-ketel aan vervanging toe of overweeg je energie-efficiënter te gaan verwarmen? Pas gebouwd? Wij maken je graag een offerte voor de meest geschikte ketel. En uiteraard doen we dat ook weer geheel vrijblijvend.

VRAAG METEEN JOUW OFFERTE AAN