print deze pagina

Welke CV-ketel is voor mij het meest geschikt?

Hier vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen die ons de afgelopen tijd hebben bereikt. We hebben de vragen gegroepeerd per onderwerp. Kies hieronder eerst een onderwerp en daarna uw vraag.
Ik heb een vraag over het onderwerp:
Welke CV-ketel is voor mij het meest geschikt?

Een CV-toestel moet voldoen aan uw comfortwensen. Uitgangspunten voor een juiste beslissing zijn onder andere de omvang en leefwijze van uw gezin en de inhoud van uw woning. Hiernaast blijft het persoonlijke advies van uw ATAG SelectDealer noodzakelijk. Hij inventariseert bijvoorbeeld ook de isolatiewaarde van de woning en het type CV-installatie. U wilt:

Alleen verwarming Een SoloSysteem is geschikt voor situaties waar geen behoefte bestaat aan warm tapwater. Wilt u in de toekomst alsnog een boiler koppelen aan het CV-toestel, dan is dit geen enkel probleem.

Verwarming én warmwater Het meest gangbare type is het CompactSysteem (Combi-toestel) met geïntegreerde warmwatervoorziening. Eén compact toestel dat u op efficiënte manier voorziet van verwarming én warm water. Eén compact toestel dat u op efficiënte manier voorziet van verwarming én warm water. Het unieke Combi-programma zorgt ervoor dat tijdens het douchen de temperatuur in huis constant blijft.

Uw bad sneller gevuld Een andere keuzemogelijkheid is het ComfortSysteem. Dit systeem bestaat uit een koppeling tussen een Solo-toestel en boiler waarmee u beschikt over snel en veel warmwater. Comfortabel dus als u een bad of een luxe douche heeft.

ATAG Verwarming

België bvba

Leo Baekelandstraat 3

2950 Kapellen

T: +32 (0)3 641 64 40
F: +32 (0)3 227 23 43

info@atagverwarming.be